Bemutatkozás

Tisztelt Olvasó!

 

Az oldal elindításában elsősorban az motivált, hogy az aktualitások minél hamarabb eljussanak kedves olvasóimhoz. Ez nyomtatott formában nem mindig lehetséges, sőt idővel fontosságát vesztheti a tartalom. Telefonunk már-már teljesen életünk részét képezi, így ha van egy kis időnk várakozás vagy utazás közben, remek időtöltésnek bizonyul egy-egy érdekes cikk olvasása.

Az oldal fő szála a Magazin felület, itt található a Hüllőkkel kapcsolatos hírek, érdekességek. Mindemellett figyelmet kap a különféle hüllők (és gerinctelenek) fajainak részletes bemutatása - itt törekszem arra, hogy valamilyen szempontból mindig egy kicsit érdekesebb, különlegesebb fajról essen szó -, és gondozása. Magam is több éves hüllőtartási tapasztalattal rendelkezek és sok információgyűjtés után születik meg egy cikk. Az adott tartalom több forrásból is táplálkozik, amibe saját tapasztalat is vegyül.

Azonban sok vitatott területe van a hüllőtartásnak, ahol sok vélemény ütközik, az itt leírtak a legjobb belátásom eredményei, ezért kérem, nézzék el nekem, ha Önök számára kétségbe vonható információk hangzanak el. Célom a tájékoztatás és segítségnyújtás, nem a kőbevésett tartalom kinyilvánítása.

Végül szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, aki támogattak/támogatnak, hogy megvalósuljon mindez.

Remélem mindenki örömét leli az oldalban!