Királypitont talált a rendőrség egy részeg férfi nadrágjában

2017.November 15. 12:40 | Szerző: LM

Királypitont talált a rendőrség egy részeg férfi nadrágjában

Amikor azt halljuk, hogy kígyó van valakinek a nadrágjában, nem az az első gondolatunk, hogy egy élő állatról van szó, esetleg a csempészet is eszünkbe juthat. Egy látszólag részeg 19 éves férfivel, Darmstadt délnyugati városában, Németországban, fordult elő, hogy egy kígyó volt a nadrágjában. A férfi összeszólalkozott valakivel és mikor a rendőrök kiérkeztek, hogy megkeressék és kikérdezzék, észrevették, hogy „hatalmas dudor van a nadrágjában”, amiről kiderült, hogy egy királypiton (Python regius).

 

A férfi közölte a rendőrökkel, hogy egy élő kígyó van a nadrágjában. Nem egyértelmű, hogy a 35 cm hosszú kígyó a férfi nadrágjában vagy a zsebében vagy csak a nadrágja alatt volt, de a tisztek megpróbálták eldönteni, hogy ez a „nem speciális szállítási mód” megsérti-e az állatvédelmi törvényeket.

 

Általában, amikor valaki nadrágjában hüllőt vagy hüllőket találnak a hatóságok, az csempészetre utal. Próbáltak már így teknősöket Kanadából Amerikába csempészni, és egy 8 éves kínai kisfiú is megpróbálta kedvenc teknősét egy repülőre felvinni. De minden bizonnyal különös eset, mikor kígyót találnak a nadrágban.

 

A férfit rendőrségi fogdába szállították, míg kijózanodik. A pitont közben egy dobozba helyezték, míg megállapítják a tulajdonos személyazonosságát.

 

 

 

Forrás: reptilesmagazine

Képek: google